Zuccarellostiftelsen

Zuccarellostiftelsen ble etablert i 2016, og er et personlig initiativ fra en av Norges største hockeyprofiler – NHL-spilleren Mats Zuccarello.

Siden han som femåring tok sine første ustøe skøytetak har Mats tilbragt utallige timer på isen, og han har fått være del av et idrettsfellesskap som har gitt ham enormt mye glede.

Gjennom Zuccarellostiftelsen vil Mats bruke sitt navn, og sitt engasjement, til å hjelpe barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet, slik at de kan ta del i den samme idrettsgleden som har betydd så mye for ham – både personlig og karrieremessig.

Vi jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, etnisitet, bosted og økonomi.

Les mer om Zuccarellostiftelsen
Fakta
Antall stipender
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Vi ser etter
Utlysing
13.03.2020
Norge

Bli kjent med Zuccarellostiftelsen

Aktuelle utlysinger hos Zuccarellostiftelsen

KEEP ME PLAYING er et fond etablert for å bryte ned kostnadsbarrierene som gjør at barn og unge blir stående på sidelinjen, mot sin vilje. Zuccarellostiftelsen ønsker å bidra til å holde barn og unge i aktivitet – uavhengig av hvor de bor, og hvilke forhold de vokser opp i. Vi vil bidra til at alle barn og unge i Norge fortsatt skal få oppleve den gleden fysisk aktivitet og idrett gir.   Vi gir støtte og tilskudd til: Enkeltpersoner (Personstipend): Deltakeravgifter og egenandeler Innkjøp av nødvendig utstyr Transportkostnader   Idrettslag og klubber (Klubbstipend): Kostnader for å opprettholde eller øke antall deltakere (f.eks økonomisk støtte til trenere og aktivisering av frivillige) Rehabilitering av idrettsfasiliteter Innkjøp av nytt utstyr til barn og unge som ikke kan dekke dette selv Transportkostnader  
13.03.2020 Norge
ACCESS NEW SPORTS er et fond etablert for å hjelpe barn og unge med å finne en ny aktivitet å delta i, og for å bidra til at det opprettes nye tilbud til barn og unge i områder med få valgmuligheter. Vi ønsker å bryte ned barrierer for barn som av ulike grunner blir stående på sidelinjen, slik at disse barna – blant annet gjennom idrettslig aktivitet – kan bli en naturlig del av fellesskapet.   Vi gir støtte og tilskudd til: Enkeltpersoner (Persontilskudd): Deltakeravgifter og egenandeler Innkjøp av nødvendig utstyr Transportutgifter   Oppstartsprosjekter (Oppstartstilskudd): Oppstart av nye tilbud Innkjøp av nødvendig utstyr Idrettslag og klubber (Klubbtilskudd): Bygging av nye fasiliteter (ikke hovedfinansiering) Innkjøp av nødvendig utstyr Transportkostnader Markedsføring av tilbud til potensielle deltakere, med et særlig fokus på barn og unge som ikke tidligere har hatt mulighet til å delta grunnet barrierer som bakgrunn, kultur eller økonomi.
13.03.2020 Norge

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Filmer

Lurer du på hvordan Zuccarellostiftelsen fungerer? Sjekk ut videoen!

Fakta om Zuccarellostiftelsen