Franzefoss

Franzefoss AS er et landsdekkende konsern som tilbyr pukk- og gjenvinningstjenester. 

Franzefoss' visjon om å være samfunnets beste valg ligger til grunn for vår sponsorstrategi. Franzefoss skal være en trygg og god nabo som gir et positivt bidrag til samfunnet gjennom å støtte skole og utdanning, idrett og kultur. To ganger i året deler Franzefoss ut fond og stipend. 

Franzefoss-stipendet er spesielt rettet mot unge talenter og utøvere som utmerker seg på områder som vanligvis får liten oppmerksomhet, og som fortjener ekstra støtte og motivasjon. Franzefoss-fondet tildeler sponsormidler til klubber, lag eller organisasjoner som utgjør en forskjell. Målet er å inspirere til god innsats og målbevisst satsning, samt å bidra til et bedre lokalsamfunn.

Les mer om Franzefoss
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (2)
logo
Franzefoss-stipend

Franzefoss-stipendet er spesielt rettet mot unge talenter og utøvere som utmerker seg på områder som vanligvis får liten oppmerksomhet, og som fortjener ekstra støtte og motivasjon.

Unge idrettsutøvere, musikere og talenter innen kultur, teknologi og vitenskap kan søke Franzefoss-stipendet. 

Stipendsummen er kr 10.000 og vi deler ut inntil 20 stipender i løpet av året.

Vinnerne offentliggjøres på vår hjemmeside og sosiale mediekanaler, og må regne med en viss medieoppmerksomhet.

Fond og stipend blir delt ut hver vår og høst, og det er alltid mange gode søknader fra individer/lag som gjør en fantastisk innsats innenfor sine felt, og/eller bidrar til viktige samfunnsmessige forbedringer.

Statutter
Franzefoss-stipendet tildeles en utøver, musiker eller talent som ikke gir seg så lett og som har gjort seg fortjent til det gjennom innsats og ståpåvilje.

Den som får Franzefoss-stipendet må selv motivere for tildelingen gjennom søknaden som kan innleveres på vårt elektroniske søknadsskjema. Begrunnelse og faktagrunnlag gir bakgrunn for vurdering og tildeling.

Søk elektronisk via Franzefoss hjemmesider:

https://www.franzefoss.no/om-oss/sponsormidler

Privatpersoner
logo
Franzefoss-fond

Franzefoss-fondet tildeler sponsormidler til klubber, lag eller organisasjoner som utgjør en forskjell. Målet er å inspirere til god innsats og målbevisst satsning, samt å bidra til et bedre lokalsamfunn.

Som en ledende aktør innen gjenvinningstjenester og leverandør av pukk og grus i Norge, ønsker vi å være med på å utgjøre en forskjell der vi er tilstede. Lokale idrettslag, ildsjeler, ideelle organisasjoner, kulturaktiviteter og prosjekter kan søke om midler fra fondet. 

Fondet har en årlig ramme på kr 400.000 og deles ut en gang per halvår. Det er satt en beløpsgrense på kr 20.000 per søknad.

Vinnerne offentliggjøres på vår hjemmeside og sosiale mediekanaler.

Fond og stipend blir delt ut hver vår og høst, og det er alltid mange gode søknader fra individer/lag som gjør en fantastisk innsats innenfor sine felt, og/eller bidrar til viktige samfunnsmessige forbedringer. 

Statutter
Franzefossfondet tildeles en klubb, en organisasjon, et prosjekt eller et lag som gjør en forskjell og har gjort seg fortjent til det gjennom god innsats og målbevisst satsning.

Den som får Franzefossfondet må selv motivere for tildelingen gjennom søknaden som kan innleveres på vårt elektroniske søknadsskjema. Begrunnelse og faktagrunnlag gir bakgrunn for vurdering og tildeling.

Søk elektronisk på Franzefoss hjemmesider:

https://www.franzefoss.no/om-oss/sponsormidler

Organisasjoner og foreninger

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post