Stiftelsen Stavanger Havnemisjon

Stiftelsen Stavanger Havnemisjon gir støtte til sosiale og veldedige formål, både til drift og prosjekt, som drives i regi av både organisasjoner, stiftelser, lag, foreninger og private i kommunene Stavanger, Randaberg, Strand, Sandnes og Sola.

Stiftelsen forvalter verdiene i samsvar med evangeliet etter Matteus kapittel 25, vers 35 og 36» følgende:

For jeg var sulten, og dere ga meg mat; jeg var tørst, og dere ga meg drikke; jeg
var fremmed, og dere tok imot meg; jeg var naken, og dere kledde meg; jeg var
syk, og dere så til meg; jeg var i fengsel, og dere besøkte meg. 

Stiftelse har sitt utspring fra Stavanger Havnemisjon. Ovenstående ble lest opp i stiftelsesmøte og var en stor del av grunnlaget misjonsorganisasjonen ble stiftet på.

Vi oppfordrer spesielt kristne lag og organisasjoner til å søke.

Les mer om Stiftelsen Stavanger Havnemisjon
Fakta
Antall utdelinger
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
1.400.000 NOK (Vil variere fra år til år)
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Støtteordninger (1)
logo
Stiftelsen Stavanger Havnemisjons støtteordning

Stiftelsen Stavanger Havnemisjon gir støtte til sosiale og veldedige formål, både til drift og prosjekt, som drives i regi av både organisasjoner, stiftelser, lag, foreninger og private i kommunene Stavanger, Randaberg, Strand, Sandnes og Sola.

Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner

Aktuelle utlysinger hos Stiftelsen Stavanger Havnemisjon

Stiftelsen Stavanger Havnemisjon gir støtte til sosiale og veldedige formål, både til drift og prosjekt, som drives i regi av både organisasjoner, stiftelser, lag, foreninger og private i kommunene Stavanger, Randaberg, Strand, Sandnes og Sola. Det deles ut midler to ganger per år (2 søknadsrunder) og det deles ut inntil 7 % av stiftelens egenkapital per år. Det kan for året 2024 søkes om inntil 140.000 kr per prosjekt.   Stiftelsen forvalter verdiene i samsvar med evangeliet etter Matteus kapittel 25, vers 35 og 36» følgende: For jeg var sulten, og dere ga meg mat; jeg var tørst, og dere ga meg drikke; jegvar fremmed, og dere tok imot meg; jeg var naken, og dere kledde meg; jeg varsyk, og dere så til meg; jeg var i fengsel, og dere besøkte meg.  Stiftelse har sitt utspring fra Stavanger Havnemisjon. Ovenstående ble lest opp i stiftelsesmøte og var en stor del av grunnlaget misjonsorganisasjonen ble stiftet på. Vi oppfordrer spesielt kristne lag og organisasjoner til å søke.
01.05.2024 Sandnes, Stavanger, Sola, Randaberg, Strand

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Kontaktperson

Fakta om Stiftelsen Stavanger Havnemisjon

Adresse

4025 STAVANGER