Den norsk-tyske Willy Brandt-stiftelsen

Den norsk-tyske Willy Brandt-stiftelsen ble etablert av den norske og den tyske regjeringen i år 2000 på initiativ av Thorvald Stoltenberg og den tyske politikeren Egon Bahr. Stiftelsen bærer navnet til forbundskansleren og fredsprisvinneren Willy Brandt som gjennom hele sitt liv arbeidet for demokrati, dialog og forståelse mellom nasjoner. Stiftelsen er partipolitisk nøytral og har bred politisk støtte, noe som også kommer til uttykk ved at styret består av tyske og norske politikere fra forskjellige partier.

Stiftelsens formål er å fremme forbindelsene mellom Norge og Tyskland ved å styrke gjensidig kunnskap om samfunnsliv, kultur, språk, miljøvern og næringsliv i de to land. I tråd med dette støtter stiftelen norsk-tyskeprosjekter, organiserer arrangementer i begge land og deler hvert år ut Willy Brandt-prisen til en person eller institusjon i hvert land som i særlig grad har gjort en innsats for de norsk-tyske forbindelser.

Les mer om Den norsk-tyske Willy Brandt-stiftelsen
Fakta
Antall stipender
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil

Aktuelle støtteordninger hos Den norsk-tyske Willy Brandt-stiftelsen

Private / enkeltpersoner, Organisasjoner og foreninger, Bedrifter og næringsliv

Aktuelle utlysinger hos Den norsk-tyske Willy Brandt-stiftelsen

Den norsk-tyske Willy Brandt-stiftelsen arbeider for å fremme gjensidig kunnskap om samfunn, kultur og språk i Norge og Tyskland.
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post