MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn (tidligere Det teologiske menighetsfakultet) er en akkreditert, vitenskapelig høyskole.

MF ble stiftet i 1907 som en uavhengig teologisk institusjon på universitetsnivå og er Norges største tilbyder av teologisk utdanning og forskning. MF har ca. 120 ansatte, 1300 studenter og ca. 50 på doktorgradsprogrammet (ph.d.)

Fra 1967 har MF tilbudt kristendoms- og religionsfaglig utdanning for skole og samfunn. I takt med behovene har MF utviklet en bred portefølje av profesjonsutdanninger til kirke og skole. Den religiøse og livssynsmessige demografien i Norge har endret seg betraktelig. Det er økende behov for og etterspørsel etter kunnskap og kvalitet i forskning, utdanning og formidling om religion og samfunn. MF møter denne utfordringen gjennom tverrdisiplinær forskning på religion og samfunn, samt relevante bachelor-, master- og ph.d.-programmer i teologi, religion og samfunn.

Les mer om MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn
Fakta
Antall stipender
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Vi ser etter
Utlysing
Ikke spesifisert
Norge

Aktuelle støtteordninger hos MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Mer informasjon om MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn.

Annen målgruppe, Private / enkeltpersoner

Aktuelle utlysinger hos MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn

Til hjelp til utdanning ved MF for personer hjemmehørende i Nordland, Troms og Finnmark.
Ikke spesifisert Troms og Finnmark, Nordland
Legatmidler til kvinnelige teologistudenter, eventuelt andre kvinner med teologisk bakgrunn.
Ikke spesifisert
Opprettet dels som støtte til faglig relatert virksomhet for viderekommende studenter ved MF vitenskapelig høyskole. Legatmidler tildeles dels som støtte til faglig relatert virksomhet for viderekomne studenter ved MF, og dels som støtte til studenter som dokumenterer en vanskelig økonomisk situasjon. Søkerne bes oppgi hvilken kategori de søker under. Deler av legatmidlene er forbeholdt teologistudenter fra Nord-Hålogaland, Sør-Hålogaland og Nidaros bispedømmer samt teologistudenter fra Nordmøre og Romsdal. Prester utdannet ved MF som tjenestegjør i disse områdene, kan også komme i betraktning ved etter- og videreutdanning. Med «viderekomne studenter» i MFs studentlegater menes masterstudenter eller studenter på profesjonsstudiet i teologi, høyere grad. For å komme i betrakting i kategorien «støtte til en vanskelig økonomisk situasjon» forutsettes det at en har studiene som hovedbeskjeftigelse.
Ikke spesifisert Norge
Til fremme av vitenskapelig forskning i teoretisk og praktisk teologi.
Ikke spesifisert Norge

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om MF vitenskapelig høyskole for teologi, religion og samfunn