Chaine des Rotisseurs Norge

Med 25 000 medlemmer i 75 land har Chaîne som formål å forene amatører og profesjonelle med stor interesse for mat, vin og det gode måltid. Gjennom lokale og nasjonale arrangement viderefører vi gamle tradisjoner samtidig som vi opplever det nyeste innen kokekunst. Vi er et fransk gastronomisk broderskap med internasjonal tilslutning som kan føres tilbake til 1248. I Norge er vi i dag ca 800 medlemmer.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra Chaine des Rottisseurs nettsider chaine.no

Les mer om Chaine des Rotisseurs Norge
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Vi er et fransk gastronomisk broderskap med internasjonal tilslutning
Støtteordninger (1)
logo
Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs Stipend

Chaine har i lengre tid bidratt med pengepremier til lærlingekonkurranser som fører frem til NM i kokekunst i Stavanger, dessuten arrangerer Chaine årlig kokke- og sommelierkonkurranser for medlemsbedrifter. Et viktig mål er å bidra til utviklingen av restaurantfaget i Norge ved å fremme kokk, servitør og sommelier som yrke. Med ønske om å bistå både faglærte og ufaglærte som gjennom ulike prosjekter og tiltak vil bidra til å ivareta mattradisjoner og etikette, og/eller videreutvikle restaurantfaget, mat- og drikkekunst, tilbyr Chaine årlige stipender på inntil kr 30 000,-.

Privatpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Chaine des Rotisseurs Norge