NMBU Veterinærhøgskolen

NMBU Veterinærhøgskolen er landets eneste veterinærfaglige utdanningsinstitusjon og gir kompetanse innen veterinærmedisin og veterinær samfunnsmedisin. Fakultetet utdanner veterinærer, dyrepleiere og doktorander i Veterinærvitenskap og forsker på veterinærmedisin og relaterte biomedisinske fagområder. Vi har 500 studenter og er 430 ansatte.

Fakultetet består av instituttene; Institutt for prekliniske fag og patologi, Institutt for parakliniske fag, Produksjonsdyrmedisin og Sports- og familiedyrmedisin. Vi driver også Dyresykehuset, som er nært knyttet til vår forskning og utdanning, og tar i mot pasienter fra hele landet. 

Under utlysninger kan du få oversikt over hvilke stipend og legat du kan søke på om er tilknyttet NMBU Veterinærhøgskolen.

Les mer om NMBU Veterinærhøgskolen
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Støtteordninger (1)
logo
Gudrun Gaustads Minnefond

Mer informasjon om Gudrun Gaustads Minnefond vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Gudrun Gaustads Minnefond.

Private / enkeltpersoner

Aktuelle utlysinger hos NMBU Veterinærhøgskolen

N
Til forskning angående hesters helse og velferd
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om NMBU Veterinærhøgskolen