Telemarksforsking

Stiftelsen Telemarksforsking er et selvstendig samfunnsvitenskapelig forskingsinstitutt i Bø i Telemark. Det er et anvendt forskingsinstitutt som jobber med politikknære problemstillinger. Det er et tverrfaglig forskningsinstitutt.

Studenter som skal skrive masteroppgave som er faglig relevant for Telemarksforsking kan søke på deres masterstipend. 

Les mer om Telemarksforsking
Fakta
Antall utdelinger
2
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Støtteordninger (1)
logo
Telemarksforsking Masterstipend

Telemarksforsking deler ut 2 masterstipend på 15.000 kr hver søknadsfrist, til studenter som skriver oppgaver innenfor deres fem fagområder:

Grønn omstilling, Helse, utdanning og velferd, Kommunal og regional utvikling, Kommuenal økonomi og styring og Kulturliv og kulturpolitkk. 

Siden Telemarksforsking er et tverrfaglig institutt er det mange studieretninger som er aktuelle for å motta stipend. 

Studenter som mottar stipend får:

  - sparring med en forsker fra Telemarksforsking en tidsavgrenset periode

 - muligheter for å knytte seg opp til pågående forskingsprosjekt ved Telemarksforsking dersom det er relevant og praktisk mulig. Dette blir i så fall tilpasset hver enkelt student og prosjektsituasjonen ved Telemarksforsking.

Studenten bidrar med:

- Muntlig presentasjon av masteroppgaven for Telemarksforsking etter å ha bestått.

Les mer om stipendet her: https://www.telemarksforsking.no/promoteringer/vi-lanserer-masterstipend/

 

Privatpersoner

Aktuelle utlysinger hos Telemarksforsking

T
Telemarksforsking deler ut 2 masterstipend på 15.000 kr hver søknadsfrist, til studenter som skriver oppgaver innenfor deres fem fagområder: Grønn omstilling, Helse, utdanning og velferd, Kommunal og regional utvikling, Kommuenal økonomi og styring og Kulturliv og kulturpolitkk.  Siden Telemarksforsking er et tverrfaglig institutt er det mange studieretninger som er aktuelle for å motta stipend.  Studenter som mottar stipend får:   - sparring med en forsker fra Telemarksforsking en tidsavgrenset periode  - muligheter for å knytte seg opp til pågående forskingsprosjekt ved Telemarksforsking dersom det er relevant og praktisk mulig. Dette blir i så fall tilpasset hver enkelt student og prosjektsituasjonen ved Telemarksforsking. Studenten bidrar med: - Muntlig presentasjon av masteroppgaven for Telemarksforsking etter å ha bestått. Les mer om stipendet her: https://www.telemarksforsking.no/promoteringer/vi-lanserer-masterstipend/  
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Telemarksforsking