A

A. Wilhelmsen Foundation

A.Wilhelmsen Foundation er en stiftelse som bidrar innen forskning og utdanning ved blant annet å utdele stipendier, gi støtte til utdannelse av norske skipsoffiserer eller bidrar til samfunnsnyttig arbeid etter styrets skjønn.

A.Wilhelmsen Foundation er opprettet til minne om Awilhelmsen-gruppens grunnlegger, Anders Wilhelmsen og hans kone Aslaug Wilhelmsen.

Dette er en redaksjonell oppføring for Stipendportalen.no

Les mer om A. Wilhelmsen Foundation
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (1)
logo
A. Wilhelmsen Foundation

Stiftelsens støtter:

  • Samfunnsnyttig arbeid innen forskning og utdannelse ved å gi støtte og utdele stipendier til norske og utenlandske studenter til bruk ved norske universiteter og høyskoler, særlig innen økonomi og bedriftsledelse

  • Stiftelsen samarbeider med BI, NHH og HSN. (Se høyskolens hjemmesider) Stiftelsen gir kun unntaksvis støtte til utdannelse og videre utviklingsformål for enkeltpersoner utover de avtaler den har med høyskolene.

  • Stiftelsen kan gi støtte til maritim utdannelse av norske sjøfolk, derunder norske skipsoffiserer i Norge

  • Stiftelsen utdeler en sjømannspris til den person eller institusjon som har gjort en innsats for norske sjøfolk og den norske sjømannsstand.

  • Stiftelsen kan tilgodese andre lignende eller helt spesielle formål.  

Organisasjoner og foreninger
Bedrifter og næringsliv
Private / enkeltpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post