Viktig melding: Denne annonsen har utløpt / er ikke aktiv
Utlysing

Personstipend - Vi skal senke barrierene som står i veien for idrettsgleden Zuccarellostiftelsen

Søknadsfrist : 10.09.2023

Beskrivelse

Vi skal redusere utenforskap blant barn og unge i Norge - ved å senke barrierene som står i veien for idrettsgleden

Gjennom vårt arbeid jobber vi for å eliminere det som for mange er de største barrierer for å delta i idrett og fysisk aktivitet: 

Økonomiske kostnader

Med utstyr som skal kjøpes, deltakeravgifter og transport kan idrett for mange bli veldig dyrt. Resultatet er at mange barn blir stående utenfor. Zuccarellostiftelsen skal bidra til at disse kostnadene ikke skal stå i veien for at barn og unge får oppleve idrettsglede. 

Tilgang og kunnskap

Er du heldig bor du i et område der barna dine kan velge og vrake i spennende aktiviteter og tilbud. Dessverre er ikke dette en realitet for alle. Zuccarellostiftelsen gir derfor støtte til klubber, foreninger og initiativtakere som ønsker å opprette nye tilbud og muligheter som skaper idrettsglede for barn og unge.  

Vårt arbeid 

Hovedaktiviteten til Zuccarellostiftelsen er å bidra med økonomisk støtte til organisasjoner og enkeltindivider slik at barn og unge kan drive med idrett og fysisk aktivitet. Stiftelsens målgrupper er barn og unge som står utenfor idrett grunnet økonomiske, sosiale, psykiske eller geografiske barrierer.  Felles for alle tildelinger er et mål om å begrense utenforskap, og konsekvenser av dette.  Midlene tildeles gjennom vår søknadsprosess. Om giveren

Zuccarellostiftelsen ble etablert i 2016, og er et personlig initiativ fra en av Norges største hockeyprofiler – NHL-spilleren Mats Zuccarello.

Siden han som femåring tok sine første ustøe skøytetak har Mats tilbragt utallige timer på isen, og han har fått være del av et idrettsfellesskap som har gitt ham enormt mye glede.

Gjennom Zuccarellostiftelsen vil Mats bruke sitt navn, og sitt engasjement, til å hjelpe barn og unge med å få innpass i idrett og fysisk aktivitet, slik at de kan ta del i den samme idrettsgleden som har betydd så mye for ham – både personlig og karrieremessig.

Vi jobber for å gi alle barn og unge muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, etnisitet, bosted og økonomi.

Les mer om Zuccarellostiftelsen

Søknadsinformasjon

Se utlysingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på utlysingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne utlysingen har utløpt / er ikke aktiv

Lagre utlysingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere utlysinger
Vis alle 119 aktuelle utlysinger

Fakta om Zuccarellostiftelsen