Stiftelsen Kjell Holm

Vi støtter kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak i Ålesund
Vi er stolte over å kunne støtte gode prosjekter som gjør Ålesund til en bedre by å bo i. Lag og foreninger og næringsvirksomheter som bidrar til kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak, kan søke om prosjektmidler via søknadsportalen vår. Stiftelsen tar også initiativ til egne prosjekter.

Dette er en redaksjonell oppføring for Stipendportalen.no Informasjon er hentet fra stiftelsens nettsider stiftelsenkjellholm.no

Les mer om Stiftelsen Kjell Holm
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Støtter gode prosjekter som gjør Ålesund til en bedre by å bo i.
Støtteordninger (3)
logo
Prosjektmidler

Vi gir økonomisk drahjelp til konkrete prosjekter i regi av lag og foreninger. Dette skjer på  på bakgrunn av søknader, med halvårlige søknadsrunder.  Du kan registrere din virksomhet i vår søkerportal. Søknadsfristen er 1. mars og 1. oktober hvert år, og søknadsportalen åpner tre uker før fristens utløp.

Bare organisasjoner og foreninger som er registrert i Enhetsregisteret, samt næringsvirksomheter som bidrar til kulturelle og samfunnsgagnlige tiltak, kan søke om prosjektmidler. Søknader fra enkeltpersoner vil ikke bli vurdert. Dette gjelder også personer som har opprettet enkeltmannsforetak med organisasjonsnummer.

I tillegg til å gi støtte til prosjekter i regi av foreninger og lag, tar stiftelsen også initiativet til og gjennomfører egne prosjekter. 

Hovedmålgruppene følgende mottagere:

-Korps
-Idrett
-Pensjonistlag
-Friluftsliv
-Formidling kunst/kultur

Les mer og søk elektronisk på stiftelsenkjellholm.no

Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner
logo
Kulturstipend

Vi hjelper talentene! Innen Ålesunds kultur- og idrettsliv finnes det mange talenter som kan ta store steg videre dersom de får drahjelp. Derfor deler Stiftelsen årlig ut kulturstipender til videreutvikling innenfor skapende og utøvende virksomhet knyttet til Ålesund by. Tidligere var stipendtildelinger basert på søknader, men fra 2019 begynte stiftelsen selv å velge ut mottakere.

Les mer på stiftelsenkjellholm.no

logo
Kulturpris

Stiftelsen Kjell Holms Kulturpris tildeles personer eller organisasjoner knyttet til Ålesunds kulturliv.
Prisen kan enten gis som en konkret håndsrekning til talentfulle utøvere som skal utvikle seg videre, eller som en hedersbevisning til personer eller virksomheter som har nedlagt stor og fortjenestefull innsats.

Kulturprisen deles vanligvis ut på Stiftelsens dag, 13. august, som også er datoen da Kjell Holm ble født. Den første kulturprisen ble delt ut i 2010, og er blitt delt ut hvert år siden. 

Les mer på stiftelsenkjellholm.no

Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post