Equinors støtteordning

Equinor har lansert en ny søknadsportal der det er mulig å søke om støtte til alle gode formål for barn, ungdom og studenter. Målet for Equinor er å støtte enda flere gode tiltak enn det vi i dag gjør gjennom sponsorordningen Morgendagens Helter.


Equinor vet at det finnes titusenvis av gode formål der ute som gjør en stor forskjell i livene til barn, ungdom og studenter. Det kan være det lokale idrettslaget der hundrevis av barn får sparket fotball, den lokale kodeklubben eller en studentforening. 


Bak alle disse gode formålene og flotte organisasjonene står det tusenvis av foreldre og frivillige som steker vafler, rigger utstyr, er trenere og som alle bruker mye av sin fritid for at andre skal ha et godt tilbud.


Equinor ønsker å gi enda mer tilbake til alle disse gode formålene. Om du representerer et idrettslag, forening eller lignende kan du nå søke om midler slik at dere kan gjøre enda mer for barn, ungdommer og studenter i ditt distrikt. 

Dette er en redaksjonell oppføring for Stipendportalen.no Informasjon er hentet fra Equinors egne nettsider: https://communicationtoolbox.equinor.com/brandcenter/en/sponsor/

 

Les mer om Equinors støtteordning
Fakta
Antall stipender
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil

Aktuelle utlysinger hos Equinors støtteordning

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Equinors støtteordning