Nordisk Kulturfond

Nordisk Kulturfond jobber for et fornyet og dynamisk kunst- og kulturliv i Norden – mangfold, tilgjengelig og høy kvalitet. Med dette som mål ønsker fondet å stimulere utviklingen av kunst- og kulturlivet i Norden og i en global kontekst.

Les mer om Nordisk Kulturfond
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Støtteordninger (1)
logo
Nordisk kulturfond

Nordisk kulturfond jobber for et fornyet og dynamisk kunst- og kulturliv i Norden. Med dette som mål ønsker fondet å stimulere utviklingen av kunst- og kulturlivet i Norden og i en global kontekst.

Fondet har siden starten i 1966 hatt utdeling av støtte som en hovedoppgave. I de senere årene har fondet jobbet for å utvikle en tydelig og mer målrettet innfallsvinkel til utdeling av støtte. Detmeste deles ut som støtte til nordiske kulturprosjekter både i og utenfor Norden.

Aktuelle programmer:

Opstart er Nordisk Kulturfonds investering i kunst- og kulturprojekters første faser, så projekters nordiske ambitioner kan styrkes. Opstart støtter fælles udvikling af lovende projektidéer.

• Overbevisende projektidé
• Fælles projektudvikling
• Svar indenfor 20 arbejdsdage


Med projektstøtte vil fonden stimulere udviklingen af kunst- og kulturlivet og styrke forskellige aktørers nordiske forbindelser.

• Kunstnerisk/kulturelt indhold og ambitioner
• Nordisk relevans og samarbejde i projektet
• Relevant og realistisk projektøkonomiGlobus Call er et nyt åbent støtteprogram og en del af fondens samlede Globus-satsning.

Programmet vil give kunstnere og kulturaktører mulighed for at engagere sig i transnationale og langsigtede samarbejder og netværk, som strækker sig ud over Norden.

Programmet kan søges gennem årlige ansøgningsrunder. Ansøgningsfrister for 2023 vil blive offentliggjort senere næste år.

Globus Opstart er et støtteprogram inden for fondens samlede Globus-satsning.

Globus Opstart støtter etablerings- og researchfaser i gensidige globale samarbejder og projekter, der involverer kunstnere og kulturudøvere fra Norden og andre steder i verden. 

Der er løbende ansøgningsfrist og svar på ansøgningen gives inden for 20 arbejdsdage.

Puls er et femårigt støtteprogram 2017-2022, der i 2017-2021 har uddelt ca. 20,5 mio. danske kroner til spillesteder og festivaler i hele Norden.

• Nordiske koncerter i høj kvalitet, tilgængelige for alle
• Nyt nordisk netværk
• Mødet mellem nordisk live musik og det nordiske publikum

Les mer og søk støtte på nordiskkulturfond.org
Bedrifter og næringsliv
Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner

Aktuelle utlysinger hos Nordisk Kulturfond

N
Støtte til kunst- og kulturliv i Norden
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post