Nordisk Kulturfond

Nordisk Kulturfond jobber for et fornyet og dynamisk kunst- og kulturliv i Norden – mangfold, tilgjengelig og høy kvalitet. Med dette som mål ønsker fondet å stimulere utviklingen av kunst- og kulturlivet i Norden og i en global kontekst.

Les mer om Nordisk Kulturfond
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Støtteordninger (1)
logo
Nordisk kulturfond

Nordisk kulturfond jobber for et fornyet og dynamisk kunst- og kulturliv i Norden. Med dette som mål ønsker fondet å stimulere utviklingen av kunst- og kulturlivet i Norden og i en global kontekst.

Fondet har siden starten i 1966 hatt utdeling av støtte som en hovedoppgave. I de senere årene har fondet jobbet for å utvikle en tydelig og mer målrettet innfallsvinkel til utdeling av støtte. Detmeste deles ut som støtte til nordiske kulturprosjekter både i og utenfor Norden.

Støtten er delt i tre programmer, som skal fremme mangfoldet og tendenser mens de fortsatt er nye.

  • Prosjektstøtte deles ut tre ganger i året til nordiske kunst- og kulturprosjekter. Man trenger ikke være bosatt i Norden eller ha nordisk nasjonalitet for å søke, men prosjektet må ha høy kvalitet og nordisk relevans.
  • Opstart støtter utviklingen av lovende prosjektideer og oppstartsfasen av nye nordiske prosjekter som har et tydelig utviklingsperspektiv. Man kan søke om opptil 25.000 DKK, og man får svar i løpet av 20 arbeidsdager.
  • Globus er Nordisk kulturfonds nye støtteprogram, som lanseres fra 2021. Globus vil gi plass til globale perspektiver og muligheter for å la det nordiske vokse seg større enn Norden.
Private / enkeltpersoner
Organisasjoner og foreninger
Bedrifter og næringsliv

Aktuelle utlysinger hos Nordisk Kulturfond

N
Støtte til kunst- og kulturliv i Norden
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post