Vega kommunes støtteordninger

Vega kommune tilbyr sine innbyggere ulike offentlige tilskuddsordninger. Under fanen "Støtteordninger" finner du en oversikt over hva du kan søke på om du har tilknytning til Vega kommune.

Les mer om Vega kommunes støtteordninger
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
De om lag 6500 øyene, holmene og skjærene i kommunen står på UNESCOs liste over verdensarv
Støtteordninger (2)
logo
Utstyrssentralen

Utstyrssentralens mål er å legge til rette for at alle innbyggere og besøkende i kommunen kan være mer i aktivitet. Her kan du låne utstyr gratis! Det er også mulig å slipe skøyter (både egne og sentralens) på utstyrssentralen i vår nye skøyteslipemaskin.

Låntaker må være fylt 18 år og første gang man låner utstyr må man signere avtalen lånevilkår.

Besøksadresse: Rørøyveien 12 (Gammelskolen, Vega frivilligsentral).

Lån av utstyr etter nærmere avtale på telefon 907 13 841 eller e-post: frivilligsentral@vega.kommune.no

Les mer på vega.kommune.no

Privatpersoner
logo
Spillemidler

Kulturdepartementet fordeler hvert år tilskudd av spillemidlene til anlegg for idrett og fysisk aktivitet i kommunene. Ordningen skal bidra til utbygging og rehabilitering av idrettsanlegg, slik at flest mulig kan drive idrett og fysisk aktivitet.

Hvem kan søke?
Kommunen, idrettslag, samvirkeforetak, stiftelser eller andre sammenslutninger. Anlegget må være prioritert i Kommunedelplan for idrett, fysisk aktivitet og friluftsliv med tilhørende handlingsplan.

Hva kan det søkes midler til?
Det kan søkes om tilskudd til bygging og rehabilitering av idrettsanlegg, friluftslivsanlegg og nærmiljøanlegg som er åpen for allmenn idrettslig virksomhet eller egenorganisert aktivitet, og som ikke er underlagt kommersielle interesser.

Det kan også søkes om spillemidler til desentralisert kulturbygg. Søknadene leveres på samme måte som for spillemidlene til idrettsanlegg. Søknadsskjema og veiledning finnes på anleggsregisteret.no.

Søknadsfrist og søknadsbehandling
Før det kan søkes om tilskudd må kommunen registrere tiltaket/anlegget i anleggsregisteret.

Søknaden sendes inn elektronisk via anleggsregisteret.no  innen 1.september. Vega kommune sender samlet vedtak og prioritering videre til Nordland fylkeskommune. Fylkeskommunen gjør endelig vedtak om tildeling. Tildelte midler blir offentligjort i brev til søkerne.

Les mer på vega.kommune.no og søk elektronisk på anleggsregisteret.no

Organisasjoner og foreninger

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Vega kommunes støtteordninger