Fedje kommunes støtteordninger

Fedje kommune deler ut midler til kultur og har et dugnadsfond som støtter nærmiljøtiltak. Se fanen "Støtteordninger" for mer informasjon.

Les mer om Fedje kommunes støtteordninger
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Støtteordninger (2)
logo
Kulturmidlar

Les meir om ordninga og søk elektronisk på kommunens hjemmesider:

https://www.fedje.kommune.no/innhald/natur-kultur-og-fritid/kulturmidlar/

Organisasjoner og foreninger
logo
Dugnadsfond

Det er oppretta eit dugnadsfond på kr 50 000. Tildelingar vert avgjort av formannskapet etter søknad. Me kan dele ut midlar til eldsjelar, grupper, lag som ynskjer å oppgradere eller restaurere nærmiljøanlegg, tursti, leikeplassar, og anna. Arbeidet skal vere dugnadsbasert, medan fondet vert nytta til å dekke materialutgifter.

Her er det ikkje noko skjema, men ein kan sende inn søknad til postmottak@fedje.kommune.no

Organisasjoner og foreninger

Aktuelle utlysinger hos Fedje kommunes støtteordninger

F
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende Fedje

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post