FLTs støtteordning for livslang læring

Forbundet for ledelse og teknikk organiserer arbeidstakere der ledelse og teknisk kompetanse er av betydning.  Stipendet deles ut til etter- og videreutdanning. 

Dette er en redaksjonell oppføring fra Stipendportalen.no

 

Les mer om FLTs støtteordning for livslang læring
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Støtteordninger (1)
logo
FLTs støtteordning for livslang læring

Støtteordningen har som formål å fjern ulikheter og fremme likestilling så utdanning kan skje uavhengig av geografi, kjønn, alder, økonomiske eler sosiale forhold og 

Bidra til utdanning under tilfredstillende arbeidsforhold, så studiene blir effektiv.

Det gis støtte til etter- og/eller videreutdanning på universitet, høyskole eller fagskole. 

Medlemmer som blir ufrivillig arbeidsledig og har påbegynt utdanning som det allerede er gitt støtte til kan ha rett til støtte for å fullføre i inntil to semester. 

Se mer informasjon på FLT.no

Privatpersoner

Aktuelle utlysinger hos FLTs støtteordning for livslang læring

F
Støtteordningen har som formål å fjern ulikheter og fremme likestilling så utdanning kan skje uavhengig av geografi, kjønn, alder, økonomiske eler sosiale forhold og  Bidra til utdanning under tilfredstillende arbeidsforhold, så studiene blir effektiv. Det gis støtte til etter- og/eller videreutdanning på universitet, høyskole eller fagskole.  Medlemmer som blir ufrivillig arbeidsledig og har påbegynt utdanning som det allerede er gitt støtte til kan ha rett til støtte for å fullføre i inntil to semester.  Se mer informasjon på FLT.no
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om FLTs støtteordning for livslang læring