Norges forskningsråd

Forskningsrådet gjør den beste forskningen og innovasjonen mulig. De jobber for et samfunn der forskning skapes, brukes og deles, og bidrar til omstilling og et mer bærekraftig samfunn.
Deres visjon er å dyrke frem idékraft som verden trenger.

 

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no.

Les mer om Norges forskningsråd
Fakta
Antall utdelinger
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Støtteordninger (1)
logo
Støtte til forskning fra Norges forskningsråd

Mer informasjon om Støtte til forskning fra Norges forskningsråd vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Støtte til forskning fra Norges forskningsråd.

Private / enkeltpersoner
Organisasjoner og foreninger

Aktuelle utlysinger hos Norges forskningsråd

Forskningsorganisasjoner utgjør Forskningsrådets mest sentrale målgruppe. Forskningrådet tilbyr ulike søknadstyper som bidrar til å bygge fremragende forskningsmiljøer.
Ikke spesifisert
Kommuner, fylkeskommuner og virksomheter i offentlig sektor kan søke finansiering fra Forskningsrådet for å bygge kunnskap og få frem forskningsbasert innovasjon i offentlig sektor.
Ikke spesifisert
Er du en SMB eller en stor bedrift med planer om å utvikle et nytt eller forbedret produkt, tjeneste eller produksjonsprosess? Norges forskningsråd gir råd om forskningsbasert innovasjon og støtter bedrifter som benytter FoU for å innovere.
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Norges forskningsråd