Mapei

MAPEI er en ledende leverandør av lim, fugemasser og kjemiske produkter til byggebransjen. MAPEI i Norge holder til på Sagstua i Nord-Odal kommune, og anlegget her er også hjørnesteinen i det nordiske markedet. Våre produkter er laget for å tåle utfordringene i vårt arktiske klima. MAPEI sitt norske forsknings- og utviklingssenter er en viktig ressurs i utviklingen av unike produkter og systemløsninger til det nordiske markedet. Med stor tro på fremtiden har vi bygget ut anlegget i Nord-Odal for 160 millioner kroner, og i 2019 startet produksjonen i den nye fabrikken.

Les mer om Mapei
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Støtteordninger (1)
logo
Rescon Mapeis studiestipend

Mer informasjon om Rescon Mapeis studiestipend vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Rescon Mapeis studiestipend.

Private / enkeltpersoner

Aktuelle utlysinger hos Mapei

M
Mapei deler hvert år ut studiestipend pålydende kr 20.000,- til aktuelle kandidater som studerer kjemi-, bygg- eller materialfag.  Som en del av stipendordningen har studentene sommerjobb i Mapei. Les fullstendig utlysning: https://www.mapei.com/no/no/nyheter-og-presse/nyhetsarkiv/nyhet/2020/11/11/studiestipender-2021  
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post