STUP

STUP er Norsk Journalistlag og Mediebedriftenes studiepermisjonsordning. STUP gir inntil 100 000 kr i individuell direktestøtte eller plass på en av STUPs studieturer eller dagskurs. STUP kan også gi vikarstøtte til redaksjonen mens den ansatte er borte.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra stupstipend.no

Les mer om STUP
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Støtteordninger (1)
logo
NRK-STUP / MBL/NJ-stup

Støtteordningen er forbeholt ansatte i en MBL-bedrift (må ha vært ansatt i en MBL-bedrift i tre år), eller frilansere som har betalt FriStup-avgift de siste tre årene.

Stipendet skal gi deg relevant faglig påfyll i jobben din og til arbeid i mediebransjen. Du kan ta kurs som gir studiepoeng eller du kan delta på kortere kurs og konferanser. Eller du kan sette sammen en egenkomponert studietur til steder du ønsker å besøke og kombinere dette med samtaler, aktuelle seminarer eller liknende. Stupstipendet kan brukes i inn- og utland.

MBL/NJ-stup

Du får inntil 100 000 kr til å dekke utgifter og fri med lønn i inntil 4 uker. MBLansatte kan også søke om Langt-løp stipend som gir inntil 16 uker fri med lønn. 

 

NRK-stup

NRK-stup har egne regler for støtte til studier (se link under). Det gis ikke støtte til fulltidsstudier, men inntil 30.000 til å dekke utgifter til deltidsstudier samt permisjon for to lesedager før hver eksamen, pluss eksamensdagen.

Private / enkeltpersoner

Aktuelle utlysinger hos STUP

S
Stipendet er forbeholt ansatte i en MBL-bedrift (må ha vært ansatt i en MBL-bedrift i tre år), eller frilansere som har betalt FriStup-avgift de siste tre årene.   MBL/NJ-stup Du får inntil 100 000 kr til å dekke utgifter og fri med lønn i inntil 4 uker. MBLansatte kan også søke om Langt-løp stipend som gir inntil 16 uker fri med lønn.    NRK-stup NRK-stup har egne regler for støtte til studier (se link under). Det gis ikke støtte til fulltidsstudier, men inntil 30.000 til å dekke utgifter til deltidsstudier samt permisjon for to lesedager før hver eksamen, pluss eksamensdagen. Stipendet skal gi deg relevant faglig påfyll i jobben din og til arbeid i mediebransjen. Du kan ta kurs som gir studiepoeng eller du kan delta på kortere kurs og konferanser. Eller du kan sette sammen en egenkomponert studietur til steder du ønsker å besøke og kombinere dette med samtaler, aktuelle seminarer eller liknende. Stupstipendet kan brukes i inn- og utland.  Så enkelt er det å søke: Opprett en STUP-profil eller logg den inn på nettsiden.   Skriv en søknadstekst. Husk å gi en god faglig begrunnelse for hvorfor du ønsker akkurat dette studiet. Sett opp et budsjett (studieavgift, litteratur, reise og overnatting). OBS! Ingen diett.   Informer din nærmeste leder (Husk også å informere om muligheten for at bedriften får vikarstøtte mens du er borte). Kriterier Du må være ansatt i en MBL-bedrift og ha vært ansatt i en MBL-bedrift i tre år, eller være frilanser og ha betalt FriStup-avgift de siste tre årene. Du må være medlem av Norsk journalistlag eller Norsk redaktørforening og ha vært medlem de siste 3 årene. Du må være ute av eventuell karantene fra tidligere STUPtildeling. Din arbeidsgiver må være informert om at du søker stipend. Prosjektet/kurset må være faglig relevant for arbeid innen med
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post