Norske Fagfotografers Fond

Norske Fagfotografers Fond ble opprettet 30.11.1981. Fondet skal ivareta og fordele de midlene som blir tildelt fra Kopinor og Biblioteksvederlagsfondet, hvert år.
Det var Norges Fotografforbund ved sekretær, Jac Brun, som forhandlet frem denne avtalen med Kopinor. Midlene skal brukes til å støtte enkeltpersoner med utvikling av fotografiske prosjekter, utstillinger, bokutgivelser etc.

Det ytes også midler til drift av fotograforganisasjoner og Fotografiens Hus i Oslo. Fondet gir også ut Fotografiprisen, som er den mest prestisjefylte prisen innen vårt fagmiljø i Norge.

Fondet er rapporteringspliktig til Kulturdepartementet.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra norskefagfotografersfond.no

Les mer om Norske Fagfotografers Fond
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (1)
logo
Norske Fagfotografers Fond

Holder du på med, eller planlegger du et fotografisk prosjekt som du trenger økonomisk støtte for å gjennomføre? Planlegger du en utstilling eller en bokutgivelse, eller kanskje begge deler? Norske Fagfotografers Fond støtter hvert år mange slike prosjekter. Les mer om hvordan du forholder deg til å søke om midler til ditt prosjekt:

https://norskefagfotografersfond.no/sok-om-stotte/

Privatpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post