Norsk musikkråd

Norsk musikkråd er en paraplyorganisasjon for 35 nasjonale musikkorganisasjoner. Norsk musikkråd organiserer rundt 250 000 medlemmer, og har 18 fylkeskontorer og 150 lokale musikkråd.

Norsk musikkråd - musikklivets nettverk - er et samarbeidsnettverk og en interesseorganisasjon for musikklivet i Norge.

Les mer om Norsk musikkråd
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (1)
logo
KOMP

Støtteordning for kurs, opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak
KOMP tildeles gjennom Kulturdepartements disponering av overskuddet til Norsk tipping. Årlig avsettes 1,5 millioner kroner til KOMP.


Formålet med KOMP er å stimulere til kortere opplæringsprosjekter og andre kompetansehevende tiltak som styrker og utvikler aktivitet, utøvelse og kvalitet innenfor de rytmiske sjangerne som rock, jazz, norsk og samisk folkemusikk, verdensmusikk, blues, viser, hiphop etc.


KOMPs målgruppe er Organisasjoner og lag, frittstående grupper og bandsammenslutninger innenfor det sjangerrelaterte miljøet. Kulturskoler og andre kommunale kulturaktører kan også søke.

KOMP fordeles av et fordelingsutvalg som arbeider etter en egen instruks. Utvalgets medlemmer er nominert fra de rytmiske organisasjonene og oppnevnt av styret i Norsk musikkråd.

Les mer om ordningen her:

https://www.musikk.no/nmr/tilskuddsordninger/komp

Privatpersoner
Organisasjoner og foreninger
Bedrifter og næringsliv

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Norsk musikkråd

Adresse