Kunst i offentlige rom (KORO)

KORO gir støtte til produksjon av kunst i ulike offentlige arenaer. Profesjonelle kunstnere, kuratorer, sivilsamfunnsaktører og aktører fra lokale og regionale myndigheter kan søke. Nye midler utlyses en gang i året, vanligvis i begynnelsen av februar. I tillegg støtter KORO ulike tiltak som øker kunnskapen og kompetansen om kunst i offentlige rom.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no.

Les mer om Kunst i offentlige rom (KORO)
Fakta
Antall stipender
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Vi ser etter
Utlysing
Ikke spesifisert
Støtteordninger (1)
logo
KOROs ordning for tilskudd og produksjonsbistand

KOROs ordning for tilskudd og produksjonsbistand – lokalsamfunnsordningen – har som formål å stimulere til produksjon og formidling av kunstprosjekter i offentlige rom og bidra til utvikling innen fagfeltet.

Lokalsamfunnsordningens formål er å stimulere til utvikling, produksjon og formidling av kunstprosjekter i offentlige rom. Profesjonelle kunstnere og kuratorer, sivilsamfunnsaktører og lokale og regionale myndigheter kan søke støtte til sine prosjekter gjennom LOK, hver for seg eller i samarbeid.

Normalt kan det søkes om tilskudd en gang i året, kommende frister blir annonsert på koro.no

Private / enkeltpersoner
Bedrifter og næringsliv

Aktuelle utlysinger hos Kunst i offentlige rom (KORO)

Mer informasjon om Kunst i offentlige rom (KORO) vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Kunst i offentlige rom (KORO).
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Kunst i offentlige rom (KORO)