Kristian Gerhard Jebsen og Jantzens Fond

Fondets formål er å støtte norske, svenske og finske jurister i forbindelse med praktiske eller vitenskapelige sjørettslige studier i utlandet. Fondet driftes og forvaltes av Nordisk Skibsrederforening.

Les mer om Kristian Gerhard Jebsen og Jantzens Fond
Fakta
Antall stipender
2
Årlig utdeling
600.000 NOK (Inntil 300.000 pr. stipend)
Se alle fakta
Organisasjonsprofil

Aktuelle utlysinger hos Kristian Gerhard Jebsen og Jantzens Fond

Fondets formål er å støtte norske, svenske og finske jurister i forbindelse med praktiske eller vitenskapelige sjørettslige studier i utlandet. Stipendienes størrelse varierer, men har de siste årene vært i størrelsesorden NOK 200.000 - 300.000. Fondet deler ut opptil to stipender per år – hver på opptil 300.000 kroner. Primært gis stipendiene for trainee-opphold i New York og/eller London. I New York tilbyr advokatfirmaet Holland & Knight LLP en trainee-stilling i perioden september 2020 til mai 2021. Advokatfirmaet betaler en månedlig godtgjørelse på ca USD 4.000 (fratrukket skatt ca USD 3.200). Arbeidet vil være allsidig, med fokus på befraktningsrett, sjøforsikring og skipsfinansiering. I London kan vi være behjelpelig med å arrangere et trainee-opphold hos et av de ledende sjørettsfirmaene.
31.01.2021

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Kristian Gerhard Jebsen og Jantzens Fond