Frifond

Frifond er Norges enkleste og minst byråkratiske støtteordning for barn og unge. Vi gjør det mulig å drive med det dere har lyst til – der dere bor.

Gjennom Frifond kan grupper med minst tre personer søke om inntil 40 000 kroner til små og store prosjekter. For eksempel bygge noe i nærmiljøet, lage et arrangement eller starte et band. Søknaden blir behandlet av enten Frifond musikk, Frifond teater eller Frifond barn og unge, avhengig av hva dere søker om.

Les mer om Frifond
Fakta
Antall utdelinger
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
30.000.000 NOK
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (3)
logo
Frifond barn og unge

Frifond barn og unge gir støtte til å gjøre noe gøy der dere bor – det vi i Frifond kaller lokal aktivitet. 

Det kan være alt fra å lage film, arrangere en rekke med cosplay-wokshops eller bygge en skaterampe eller lekeplass. Det er nesten bare fantasien som setter grenser for hva dere kan søke om støtte til!

Privatpersoner
logo
Frifond musikk

Frifond musikk fordeler midler til musikkinteresserte barn og unge over hele landet. Minimum 1/3 av deltakerne i aktiviteten må være under 26 år, og gruppa må bestå av minst tre personer. Søker må være en demokratisk organisasjon, forening eller gruppe, som driver aktivitet på eget hjemsted.

Dere kan få opptil 6000 kroner til bandet, 10.000 til større grupper og 35.000 til å arrangere konsert eller festival.

 

Privatpersoner
logo
Frifond teater

Frifond teater støtter frivillige prosjekter i grupper som ønsker å drive med ulike former for teateraktiviteter for og med barn og unge. Det kan være snakk om laiv, impro, nysirkus eller mer tradisjonell teateraktivitet. Gruppen må være på mer enn tre personer, og 1/3 av deltakerene må være under 26 år.

Søkergruppen og deltagerne må i tillegg gjennomføre prosjektet basert på frivillig arbeid. Hovedregelen er derfor at ingen skal få betalt for det de gjør i prosjektet – altså kan man ikke honorere eller lønne skuespillere, musikere eller andre som skal stå på scenen.

Dere kan få opptil 40.000 kroner for å gjennomføre en forestilling, laiv eller festival.

Hvis dere vil sette opp et relevant kurs for gruppa, kan vi støtte det med inntil 10.000 kroner.

Les mer om våre retningslinjer her:

https://www.frifond.no/retningslinjer/retningslinjer-teater/

Les mer om søknadsprosessen her:

https://www.frifond.no/sok-om-stotte/

Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Filmer