FLTs utdanningspris

Hvert år deler Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) ut en utdanningspris på 150.000 kroner til gode studentoppgaver innen ledelse og teknikk.

Studenter med gode studenter med gode prosjekt-, bachelor og/eller masteroppgaver innen teknikk/teknologi. Studentoppgaver innen ledelse, organisasjon og økonomi kan også vurderes dersom oppgaven har en klar teknologisk relasjon, eller faller direkte inn under forbundets organisasjonsområde. Oppgaven må nomineres av studiestedet, derfor lønner det seg å ta kontakt med veileder eller studieadministrasjon på et tidlig tidspunkt.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra flt.no

Les mer om FLTs utdanningspris
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (1)
logo
FLTs utdanningspris

Formålet med prisen er å oppmuntre til og belønne de som styrker sin real- og formalkompetanse gjennom utdanning (førstegangs eller etter- og videreutdanning).

Oppgaver fra fagskole og høyere yrkesfaglig utdanning har vist seg å ha gode vinnersjanser i møte med mer akademiske oppgaver fra universiteter og høyskoler. 

Du trenger ikke være medlem av FLT for å kunne delta.

Oppgaven nå nomineres av studiestedet, derfor lønner det seg å ta kontakt med veileder eller studieadministrasjon på et tidlig tidspunkt.

Les mer om prisen her:

https://flt.no/artikler/flts-utdanningspris/

Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om FLTs utdanningspris