Bera Evensens legat

Legatet ble opprettet av Bera Evensen i 1993 til minne om hennes foreldre Helga og Alfred Evensen, og hennes brødre Herrik og Arve. 

Bera Evensen var harstadværing og datter av dirigenten og komponist Alfred Evensen (1883 – 1942). Han ble øverste faglige sjef for alle militærkorpsene i Norge, tilsvarende dagens tittel Musikkinspektør i Forsvaret. Se mer informasjon på beraevensenlegat.no

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no.

Les mer om Bera Evensens legat
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (1)
logo
Bera Evensens legat

 Formålet er å gi stipendier til personer med tilknytning til Nord-Norge som etter søknad viser at de gjør en  innsats vedr. egen utdannelse i, og eller, egen utøvelse av sang og musikk. Legatet skal etter søknad kunne gi økonomisk støtte til Harstads sangforeninger, musikkorps og orkestre. Unntaksvis skal legatet også kunne gi støtte til sang- og musikkarrangementer i Harstad.

Søknader kan skrives som vanlig brev, og sendes:
Bera Evensens legat
v/styreleder Per-Martin Iversen
Bergsengveien 7
9403 Harstad.

Det søkes på vanlig brev, eller e-post: piversen@online.no

Det er ønskelig med relevant underlagsmateriale (studier, engasjementer, anmeldelser, attester, lydfestet materiale, etc). Originaler blir returnert.

Privatpersoner
Organisasjoner og foreninger

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post