Onassis Foundation

Kultur, utdanning og helse. Dette er de tingene et menneske trenger for å virkelig leve. Kultur følger utdanning. Onassis Education støtter individets vekst og utvikling. Fremfor alt søker den fortreffelighet, besluttsomhet og den sjeldne kunsten å ønske å bli best i ditt felt.

Siden 1978 har stiftelsen tilbudt stipend til kandidater fra høyere utdanning og tekniske institutter, støttet skoler, universitetsstoler og programmer for hellenske studier utenfor Hellas, gitt stipend for doktorgradsforskning, fremme akademiske figurer hvis arbeid har markert den nåværende epoken gjennom Onassis-prisene, etablere Onassis Science Lecture Series ved FORTH, Kreta og støtte deltakelsen av greske studenter i det internasjonale og høyt ansett vitenskapelig Lindau Nobelprisvinner Meetings.Education har mening når det er adressert til alle. .

Les mer om Onassis Foundation
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Kultur, utdanning og helse. Dette er de tingene et menneske trenger for å virkelig leve.
Støtteordninger (1)
logo
Onassis stipend

Siden 1978 har stiftelsen tilbudt stipend til kandidater fra høyere utdanning og tekniske institutter, støttet skoler, universitetsstoler og programmer for hellenske studier utenfor Hellas, gitt stipend for doktorgradsforskning, fremme akademiske figurer hvis arbeid har markert den nåværende epoken gjennom Onassis-prisene, etablere Onassis Science Lecture Series ved FORTH, Kreta og støtte deltakelsen av greske studenter i det internasjonale og høyt ansett vitenskapelig Lindau Nobelprisvinner Meetings.Education har mening når det er adressert til alle.

Du finner de siste utlysningene på https://www.onassis.org/open-calls/onassis-foundation-scholarships-call/

Privatpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Onassis Foundation