Prosperastiftelsen

Prosperastifelsen gir bort kompetanse til ideelle organisasjoner og sosiale entreprenører. Vår visjon er at “ingen svar på sosiale utfordringer skal hindres av manglende kompetanse eller kapasitet”. Vi hjelper organisasjonene ved å sette sammen team på 6 frivillige konsulenter. De frivillige gir av sin kompetanse 5 timer i uka på kveldstid i 3 måneder. Målet er å hjelpe organisasjonene med å øke sin sosiale avkastning. Sammen skaper vi økt samfunnsnytte!

 

Vårt nettverk teller 1200 frivillige over hele landet. Våre konsulenter har høyere utdannelse og minimum 3 års erfaring innen det feltet de ønsker å donere kompetanse. De har erfaring innen et bredt spekter fagfelt fra ledende bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor. Til felles har de alle et sterkt ønske om å bidra. Basert på denne innsatsviljen gjennomfører Prosperastiftelsen 60 prosjekter i året over hele landet. Vi kaller det “kompetansebasert frivillighet”.

Les mer om Prosperastiftelsen
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Vi gir bort kompetanse til ideelle organisasjoner og sosiale entreprenører.

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post