Amedia

Amedia er Norges største utgiver av redaktørstyrte medier, med mer enn 100 avistitler landet rundt. Vi er et stiftelseseid medieselskap som skal overlate våre medier i bedre stand til neste generasjon. Gjennom Lokalavisenes søknadsordning inviterer Amedias aviser lokale lag og foreninger til å søke om støtte til aktivitets- og fritidstilbud til barn og unge. 

Les mer om Amedia
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Som viktige samfunnsinstitusjoner vil våre aviser bidra til å skape gode lokalsamfunn
Støtteordninger (1)
logo
Lokalavisenes søknadsordning

Som viktige samfunnsinstitusjoner vil våre aviser bidra til å skape gode lokalsamfunn. Slik er de med på å speile og utvikle lokal kultur og identitet, og er en viktig og positiv kraft i utviklingen av det som skjer i sitt område. Derfor inviteres lokale lag og foreninger til å søke Amedias aviser om støtte til aktivitets- og fritidstilbud til barn og unge.

i 2023 er det fjerde år på rad Amedias aviser over hele landet skal dele ut midler til gode og spennende formål. Til sammen er det satt av 25 millioner kroner, som er fordelt på avisene etter opplag. Det er stor interesse for ordningen og det kommer inn et stort antall søknader.

Utdelingen skjer i samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB. Utlysningen av 25 millioner kroner i støtte skjer i tråd med formålet til Amediastiftelsen: «Eie norske aviser og tilknyttet virksomhet. Virksomhet som eies skal drives på forretningsmessig grunnlag. Stiftelsen kan bruke av sitt overskudd til å gi bidrag til allmennyttige formål.»

Søknadsfristen er 1. mars. 

Les mer om søknadsordningen her:

https://www.amedia.no/soknadsordning

Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post