MRR-stipend

Støtte til Master i Regnskap og Revisjon
Stipend
Om stipendet

Studerer du MRR og ønsker å starte karrieren din i et av verdens største kompetansehus? Deloitte har lang tradisjon for å støtte medarbeidere som ønsker å ta Master i Regnskap og Revisjon. Derfor vil de hjelpe studenter som vil gå direkte på MRR-studiet og ønsker seg en stilling i Deloitte.
 
 
For studenter som vil gå direkte på MRR-studiet og ønsker en stilling hos Deloitte etter endt mastergrad tilbyr de et økonomisk stipend for at du skal få mer tid til å fokusere på studiene. Stipendet innebærer en bindingstid i Deloitte.

Du kan søke om MRR-stipend både før og underveis i studiet. Stipendet tildeles etter jobbsøknad og intervju i Deloitte. Søknadsfristen for MRR-stipend er som regel i august/september og desember/januar.

Mer informasjon om stipendet og søknadsinformasjon, finner du her: https://www2.deloitte.com/no/no/pages/careers/student-og-nyutdannet/mrr-stipend.html

Aktuelle utlysninger for denne støtteordningen
Vi har ingen registrerte utlysninger for denne støtteordningen. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre støtteordninger fra Deloitte studenttilbud
logo
Skriveplass for jusstudenter

Skal du skrive masteroppgave i rettsvitenskap? Da bør du søke om skriveplass i Deloitte Advokatfirma. Deloitte tilbyr skriveplass på Deloittehuset i Oslo, men også ved noen andre kontorer.

For å kunne bidra til din faglige og personlige utvikling tilbyr Deloitte:

• Faglig veiledning fra advokater
• Karriereveiledning
• Egen fadder som sørger for at du blir godt integrert i arbeidsmiljøet
• Et økonomisk stipend på 30.000 kroner
• Plass i kontorlandskap
• Mulighet til å delta på diverse faglige og sosiale Deloitte-arrangementer
• Egen laptop og tilgang til bibliotek og kantine

Søkandsfristen for 2022 er dessverre utgått. Skriveplass for våren 2023 vil bli utlyst i løpet av høsten 2022.

Les mer om ordningen her: https://www2.deloitte.com/no/no/pages/careers/student-og-nyutdannet/skriveplass-for-jusstudenter.html

Privatpersoner
Om Deloitte studenttilbud

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Deloitte, og ønsker deg mer arbeidserfaring? Deloitte har flere tilbud til studenter under utdannelsen som gjør at du kan bli bedre kjent med vår organisasjon. Under fanen "Støtteordninger" finner du en oversikt over hva du kan søke på hos Deloitte.