Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)

Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) organiserer ledere, ingeniører med særlig teknologisk kompetanse i privat sektor.
Medlemmene våre er i hovedsak sysselsatt i private kunnskaps- og teknologibedrifter, industri og service, og ansatte i vekst- og attføringsbedriftene. Forbundet har blant annet medlemmer som er selvstendig næringsdrivende, studenter og teknisk personell innenfor Statens Vegvesen og i Forsvaret.

Les mer om Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (1)
logo
FLTs kulturstøtte

FLT er opptatt av å formidle arbeiderkulturens idealer om solidaritet og rettferdighet. Hvert år deler vi derfor ut inntil 300.000 kroner i kulturstøtte til kunst, kultur- og idrettsaktiviteter. Støtten kan fordeles på flere aktiviteter.

Hvem kan få kulturstøtte?

Kulturstøtte kan tildeles grupper, organisasjoner eller institusjoner som arbeider for å fremme arbeiderbevegelsens kultur og holdninger. Kulturbegrepet innebefatter i denne sammenheng også idretts- og fritidsaktiviteter.

Les mer om ordningen på FLPs nettsider:

https://flt.no/aktuelt/flts-kulturstotte/

Organisasjoner og foreninger

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT)