Norske Grafikeres Fond

Norske Grafikeres Fond (NGF) eksisterer på grunnlag av Loven om Bibliotekvederlag (fra 1987) og mottar hvert år midler fra staten som skal anvendes til beste for grafikkfaget og ny skapende virksomhet. 

Styret i NGF består av 3 grafikere og velges av generalforsamlingen i Norske Grafikere. Hvert år velges et nytt medlem som sitter i 3 år. Styret deler ut stipend og prosjektmidler etter innkomne søknader. Midlene deles ut uavhengig av foreningstilknytning.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra norske-grafikere.no

Les mer om Norske Grafikeres Fond
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Bli kjent med Norske Grafikeres Fond
Støtteordninger (2)
logo
Norske Grafikeres Fond

Norske Grafikeres Fond deler ut midler to ganger i året.
På våren deles det ut stipender, på høsten deles det ut prosjektstøtte.

Søknadene sendes inn via søknadsportal på norske-grafikere.no I søknadsportalen står det mer informasjon om krav til søknadene. Spørsmål angående søknader til Norske Grafikeres Fond sendes til ng@norske-grafikere.no.

Privatpersoner
logo
Norske Grafikeres Fonds grafikkpris

Norske Grafikeres Fonds grafikkpris blir hvert år tildelt en kunstner ved Statens kunstutstilling, Høstutstillingen. Prisen ble opprettet i 2015 for å øke interessen for og utviklingen av norsk grafikk. Prisen på 50 000 kroner blir hvert år tildelt en kunstner som utmerker seg innen grafikkmediet.

Mer informasjon finner du her https://www.norske-grafikere.no/norske-grafikeres-fond/#grafikkpris

Privatpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Norske Grafikeres Fond