Norske Dansekunstneres stipend

Midlene til stipendene kommer fra Vederlagsfondet i Norske Dansekunstnere. Vederlagsfondet forvalter dansekunstnernes andel av vederlagsmidler fra Norwaco, generert av dansekunstnerne selv.

Stipendene som Norske Dansekunstnere årlig deler ut er midler forbundet mottar fra Norwaco. De kollektive midlene skal komme kunstnere til gode, og forbundet er ansvarlig for en velegnet bruk av disse midlene.

Les mer om Norske Dansekunstneres stipend
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Aktuelle utlysinger og muligheter
Støtteordninger (1)
logo
Norske Dansekunstneres stipend

Norske Dansekunstneres egne profesjonsstipend tildeles årlig på kunstfaglig grunnlag. Stipend tildeles innefor kategoriene koreograf, danser, pedagog og film. 

I søknad må det presiseres om man søker på grunnlag av pedagogisk, koreografisk, utøvende eller filmatisk virke. Stipendene skal stimulere til kunstnerisk utvikling og gi mulighet til å realisere søkers visjoner!

Stipendene skal gå til personer som hovedsaklig har sitt virke i Norge og arbeider med dansekunst på et høyt kunstnerisk og profesjonelt nivå. 

Stipendene tildeles søkere som er utenfor Garantiinntekt-ordningen eller som har annet flerårig arbeidsstipend. Stipendene kan ikke tildeles studenter som er under grunnutdanning i tildelingsåret.

 

Private / enkeltpersoner

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Norske Dansekunstneres stipend