Kulturminnefondet

Kulturminnefondet er et lavterskeltilbud og en rendyrket tilskuddsordning direkte underlagt Klima-og miljødepartementet.

Kulturminnefondet støtter tiltak på alle typer faste kulturminner, som for eksempel:

-hus og anlegg
-hager og parker
-faste kulturminner i kulturlandskap


Hvilke typer kulturminner og prosjekter som prioriteres ved tildeling, avhenger av føringer fra Klima- og miljødepartementet og Kulturminnefondets utvalgte satsinger. Kulturminner kan være fra både fjern og nær fortid.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra kulturminnefondet.no

Les mer om Kulturminnefondet
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Støtteordninger (1)
logo
Kulturminnefondet

Tilskuddsordningen er et lavterskeltilbud til private eiere av verneverdige kulturminner. Også frivillige lag og organisasjoner, enten de eier kulturminnene selv eller forvalter dem på vegne av andre, kan søke. Kulturminnefondet behandler søknader løpende. Det betyr at du når som helst kan sende inn din søknad om støtte til tiltak på ditt kulturminne. Påbegynte og sluttførte prosjekter støttes normalt ikke av Kulturminnefondet.

Les mer og søk her:

https://soknadssenter.kulturminnefondet.no/Hjem/Forsiden

Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner

Aktuelle utlysinger hos Kulturminnefondet

K
Mer informasjon om Norsk Kulturminnefond vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Norsk Kulturminnefond.
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Kulturminnefondet