Ergoterapeutenes FoU-midler

Norsk Ergoterapeutforbund er fagorganisasjonen for ergoterapeuter i Norge. Ergoterapeutene er deres varemerke.

Ergoterapeutene ivaretar ergoterapeuters fag og arbeidsbetingelser og arbeider for å virkeliggjøre sin visjon «Aktivitet og deltakelse for alle!»

Medlemskapet i Ergoterapeutene skal sikre jobben din, gode lønns- og arbeidsforhold og medbestemmelse på arbeidsplassen. Medlemmer får halv pris på fagkurs og kan søke om støtte til frikjøpt, arbeidsstipend, reisestipend og dekning av prosjektkostnader gjennom Ergoterapeutenes støtte til forskning og fagutvikling (FoU).

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra ergoterapeutene.org

Les mer om Ergoterapeutenes FoU-midler
Fakta
Antall utdelinger
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Støtteordninger (1)
logo
Norsk Ergoterapeutforbunds støtte til fagutvikling og forskning

Mer informasjon om Norsk Ergoterapeutforbunds støtte til fagutvikling og forskning vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Norsk Ergoterapeutforbunds støtte til fagutvikling og forskning.

Private / enkeltpersoner

Aktuelle utlysinger hos Ergoterapeutenes FoU-midler

Ergoterapeutenes støtte til forskning og fagutvikling (FoU) skal bidra til ergoterapifaglig fagutvikling og forskning. Økonomisk støtte kan gis til frikjøpt, arbeidsstipend, reisestipend og dekning av prosjektkostnader. Bare medlemmer av Ergoterapeutene kan søke. Les mer her https://ergoterapeutene.org/ergoterapi/fou-midler/  
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Ergoterapeutenes FoU-midler