Negotias utdanningsstipend

Målet til Negotia er at deres tillitsvalgte og medlemmer skal være ressurspersoner, både for organisasjonen og for bedriften de jobber i. Men det handler også om egenutvikling. Gjennom utdanningsstipendet ønsker de å støtte medlemmer som vil skaffe seg mer kompetanse. Arbeidslivsstipend er en økonomisk hjelp og oppmuntring til medlemmer i en vanskelig situasjon.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informajon er hentet fra negotia.no

Les mer om Negotias utdanningsstipend
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Støtteordninger (2)
logo
Negotias utdanningsstipend

Planlegger du å ta etter- og videreutdanning kan du søke om økonomisk støtte fra Negotias utdanningsstipend.  

Målet til Negotia er at deres tillitsvalgte og medlemmer skal være ressurspersoner, både for organisasjonen og for bedriften de jobber i. Men det handler også om egenutvikling. Gjennom utdanningsstipendet ønsker de å støtte medlemmer som vil skaffe seg mer kompetanse. 

Stipendordningen er ment som et tilskudd til etter- og videreutdanning. Stipendet har egne statutter med kriterier for tildeling.

Les mer på negotia.no

Privatpersoner
logo
Arbeidslivsstipend

Arbeidslivsstipend er en økonomisk hjelp og oppmuntring til medlemmer i en vanskelig situasjon.
Dette er et stipend på maks 20.000 kroner og gis til uforskyldt arbeidsledige medlemmer, etter bestemte kriterier. Forutsetningen er blant annet minst tre års sammenhengende medlemskap når arbeidsledigheten inntreffer, og at ledigheten varer minst tre måneder. 

Arbeidslivsstipendet er en økonomisk hjelp til medlemmer i en vanskelig situasjon, som en oppmuntring til å komme seg videre. Beløpet kan disponeres fritt av mottakeren. Stipendet utbetales i to bolker, første gang med 10 000 kroner etter 3 måneders arbeidsledighet og 10 000 kroner etter 6 måneder dersom medlemmet fortsatt er uten arbeid.  

Stipendet har egne statutter med kriterier for tildeling. Les mer om vilkår og søknad på negotia.no

Privatpersoner

Aktuelle utlysinger hos Negotias utdanningsstipend

N
Mer informasjon om Negotias utdanningsstipend vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Negotias utdanningsstipend.
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Negotias utdanningsstipend