Kviteseid kommunes tilskotsordningar

Beskrivelse kommer snart — dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no.
Les mer om Kviteseid kommunes tilskotsordningar
Fakta
Antall stipender
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Vi ser etter
Utlysing
Ikke spesifisert
Kviteseid
Støtteordninger (2)
logo
Kulturmidlar

Gjennom tildeling av midlar til kulturfeltet ynskjer Kviteseid kommune å stimulere det friviljuge kulturlivet i kommunen til utvikling og fornying. Då med sikte på å skape gode levevilkår for innbyggjarane og for å styrke identitet og tilhøyrigheit til Kviteseid. Føremålet er å legge til rette for alle, uavhengig av funksjonsevne og helse.

Da det er avgrensa med søkbare kommunale midlar, ynskjer kommunen  å oppfordre - og hjelpe lag og organisasjonar å søkje eksterne midlar.

Organisasjoner og foreninger
logo
Kommunale næringsfond

Kviteseid skal vere ein offensiv, næringsvenleg kommune som er ein god stad å etablere seg og drive næring, bu og vekse opp i.

Dersom du går med planar om å starte eiga verksemd, eller driv ei verksemd og ynskjer vidareutvikling, kan du søkje næringsfondet i Kviteseid kommune. Fondet vert disponert i samsvar med vedtekter for nærinsfonda.

Hovudsatsingsområde er reiseliv, informasjons- og kommunikasjonsteknologi og utvikling av kommunesenteret.

Bedrifter og næringsliv

Aktuelle utlysinger hos Kviteseid kommunes tilskotsordningar

Gjennom tildeling av midlar til kulturfeltet ynskjer Kviteseid kommune å stimulere det friviljuge kulturlivet i kommunen til utvikling og fornying. Då med sikte på å skape gode levevilkår for innbyggjarane og for å styrke identitet og tilhøyrigheit til Kviteseid. Føremålet er å legge til rette for alle, uavhengig av funksjonsevne og helse. Da det er avgrensa med søkbare kommunale midlar, ynskjer kommunen  å oppfordre - og hjelpe lag og organisasjonar å søkje eksterne midlar.
Ikke spesifisert Kviteseid

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post