Kreftforeningens økonomiske pasientstøtte

Kreftforeningen gir økonomisk støtte til kreftpasienter og pårørende som har økonomiske vanskeligheter på grunn av sykdom og behandling.

Kreftpasienten må være under behandling, rehabilitering eller ha omfattende senfølger etter sykdom og behandling. Unntaksvis kan det gis støtte til etterlatte, og da særlig dersom det er mindreårige barn i husstanden. Det gis ikke støtte til behandling i utlandet.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no.

Les mer om Kreftforeningens økonomiske pasientstøtte
Fakta
Antall stipender
Ikke spesifisert
Årlig utdeling
Ikke spesifisert
Se alle fakta
Organisasjonsprofil
Støtteordninger (1)
logo
Kreftforeningens økonomiske pasientstøtte

Kreftforeningens økonomiske pasientstøtte gir økonomisk støtte til kreftpasienter og pårørende som har økonomiske vanskeligheter på grunn av sykdom og behandling.

Les mer om hva du kan få støtte til og hvordan du skal søke her: https://kreftforeningen.no/tilbud/okonomisk-stotte-fra-kreftforeningen/

Private / enkeltpersoner

Aktuelle utlysinger hos Kreftforeningens økonomiske pasientstøtte

Mer informasjon om Kreftforeningens økonomiske pasientstøtte vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Kreftforeningens økonomiske pasientstøtte.
Ikke spesifisert

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Kreftforeningens økonomiske pasientstøtte