Grieg Foundation

Grieg Foundation er en almennyttig stiftelse som skal støtte SOS Children Villages og annen samfunnsgavnlig virksomhet som kunst, kultur og almennyttig forskning.

Grieg-konsernet tar i bruk teknologi og kunnskapsdeling for å drive en endring både i næringslivet og samfunnene de opererer i. Deres virksomhet er basert på langsiktige partnerskap, verdiskaping innen shipping, skipsmegling, maritime tjenester & havnedrift, sjømat, investeringer og finans.

Grieg-familien har i generasjoner vært bevisst på å sette fotspor, ved å gi tilbake, ved å støtte humanitære, sosiale og kulturelle aspekter av livet. De er forpliktet til å forbedre livene til fremtidige generasjoner gjennom støtte fra prosjekter og initiativer som skaper en meningsfull endring for enkeltpersoner og lokalsamfunn.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra griegfondation.no

Les mer om Grieg Foundation
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Creating meaningful change
Støtteordninger (1)
logo
Grieg Foundation

Vi støtter internasjonale og norske prosjekter. Alle prosjektpartnere skal ha en sterk tilknytning til Norge og en norsk partner. For prosjekter i Norge prioriterer vi satsinger på vestkysten av Norge.

Vi tar gjerne imot søknader og inviterer søkere til å sende inn en søknad gjennom vår søknadsportal.

Årlige frister:

15 februar
15. september
Vi aksepterer kun søknader som sendes inn via vår nettbaserte søknadsportal.

Stiftelsen ser også aktivt etter partnere med interessante ideer og innovative prosjekter med stort potensial og gjennomslagskraft.

Vi støtter ikke enkeltpersoner, og vi støtter ikke idrettsprosjekter.
 

Organisasjoner og foreninger
Bedrifter og næringsliv

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post