Grieg Foundation

Om støtteordningen

Vi støtter internasjonale og norske prosjekter. Alle prosjektpartnere skal ha en sterk tilknytning til Norge og en norsk partner. For prosjekter i Norge prioriterer vi satsinger på vestkysten av Norge.

Vi tar gjerne imot søknader og inviterer søkere til å sende inn en søknad gjennom vår søknadsportal.

Årlige frister:

15 februar
15. september
Vi aksepterer kun søknader som sendes inn via vår nettbaserte søknadsportal.

Stiftelsen ser også aktivt etter partnere med interessante ideer og innovative prosjekter med stort potensial og gjennomslagskraft.

Vi støtter ikke enkeltpersoner, og vi støtter ikke idrettsprosjekter.
 

Aktuelle utlysninger for denne støtteordningen
Vi har ingen registrerte utlysninger for denne støtteordningen. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Grieg Foundation

Grieg Foundation er en almennyttig stiftelse som skal støtte SOS Children Villages og annen samfunnsgavnlig virksomhet som kunst, kultur og almennyttig forskning.

Grieg-konsernet tar i bruk teknologi og kunnskapsdeling for å drive en endring både i næringslivet og samfunnene de opererer i. Deres virksomhet er basert på langsiktige partnerskap, verdiskaping innen shipping, skipsmegling, maritime tjenester & havnedrift, sjømat, investeringer og finans.

Grieg-familien har i generasjoner vært bevisst på å sette fotspor, ved å gi tilbake, ved å støtte humanitære, sosiale og kulturelle aspekter av livet. De er forpliktet til å forbedre livene til fremtidige generasjoner gjennom støtte fra prosjekter og initiativer som skaper en meningsfull endring for enkeltpersoner og lokalsamfunn.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no. Informasjon er hentet fra griegfondation.no