Anders Jahres Humanitære Stiftelse

Anders Jahres Humanitære Stiftelse foretar utdeling av midler årlig innen utgangen av juni måned. Stiftelsen har som formål å støtte tiltak av humanitær, kulturell og sosial art i Norge, med særlig vekt på virksomheter i Sandefjord og Vestfold fylke for øvrig. Under sosiale tiltak skal spesielt hensyn tas til omsorg for eldre.

Dette er en redaksjonell oppføring for stipendportalen.no.

Les mer om Anders Jahres Humanitære Stiftelse
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Vestfold og Telemark
Støtteordninger (1)
logo
Anders Jahres Humanitære Stiftelse

Stiftelsen har som formål å støtte tiltak av humanitær, kulturell og sosial art i Norge, med særlig vekt på virksomheter i Sandefjord og Vestfold fylke for øvrig. Under sosiale tiltak skal spesielt hensyn tas til omsorg for eldre.

Søknadsfrist er 15. mars hvert år.

Organisasjoner, lag og foreninger kan søke. Søknader fra virksomheter utenfor Vestfold blir bare unntaksvis vurdert. Søkere fra enkeltpersoner kan ikke ventes imøtekommet. Studier og utdannelse faller utenfor rammen av de formål som støttes.

Les mer og søk elektronisk på ajhs.no

Organisasjoner og foreninger
Privatpersoner

Aktuelle utlysinger hos Anders Jahres Humanitære Stiftelse

A
Stiftelsen har som formål å støtte tiltak av humanitær, kulturell og sosial art i Norge, med særlig vekt på virksomheter i Sandefjord og Vestfold fylke for øvrig. Under sosiale tiltak skal spesielt hensyn tas til omsorg for eldre. SØKNADSFRIST ER 15. MARS HVERT ÅR
Ikke spesifisert Vestfold og Telemark

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post

Fakta om Anders Jahres Humanitære Stiftelse