Viktig melding: Denne annonsen har utløpt / er ikke aktiv
Utlysing

Økonomisk støtte til utdannelse for ungdom med epilepsi Kari Thrane-Steens stiftelse

Søknadsfrist : 01.05.2023

Beskrivelse

Kari Thrane-Steens stiftelse gir økonimisk støtte til utdanning for ungdom med epilepsi. 

Utdanningsstipendet deles ut hvert år til personer mellom 17 og 30 år. 

Søknadsfrist er 1. mai. 

Stipendet kan gå til utdanning som er høyere enn VG1. Det er også mulig å søke om støtte til et pauseår på folkehøyskole. Et typisk stipend pleier å være på 40 - 50.000 kroner, men det er mulig å søke både høyere og lavere beløp. Søkere får vanligvis svar innen utgangen av mai. 

I søknaden vil du bli bedt om personalia og informasjon om utdanningsplaner og hvordan pengene er tenkt brukt. Skjemaet har også spørsmål om din epilepsi og helsesituasjon. For at styret skal ha et godt grunnlag for å vurdere søknaden din, anbefales du å legge ved et søknadsbrev med mer utfyllende informasjon om deg selv, epilepsien og dine fremtidsplaner. Det vi ønsker å forstå er hvordan epilepsien påvirker hverdagen og utdanningssituasjonen din, og hvordan et stipend kan hjelpe deg å fullføre utdanningsløpet. 

Vi trenger også bekreftelse på opptak fra skolen/studiestedet. Dette kan lastes opp i selve søknaden, eller ettersendes dersom opptak ikke er avklart på søketidspunktet. Å søke uten bekreftet opptak påvirker ikke sjansen til å få søknaden innvilget, men vi må ha bekreftelsen tilsendt før vi kan utbetale pengene. 

Det er fullt mulig å søke om stipend flere ganger gjennom studieløpet, men vanligvis får vi langt flere søknader enn vi kan innvilge, og vi prioriterer søkere som ikke har mottatt støtte tidligere. 

Om giveren

Kari Thrane-Steens Stiftelse gir økonomisk støtte til utdannelse for ungdom med epilepsi.

Stiftelsens utdanningsstipend deles ut hvert år til ungdom som er mellom 17 og 30 år og som planlegger utdannelse utover fullført VG1. Det gis stipend til både fullføring av videregående, til universitets-/høyskolestudier og til opphold på folkehøyskole. 

I Stiftelsen er vi opptatt av å fremme selvstendighet blant unge mennesker, og vi oppfordrer søkere til å skrive litt om seg selv og sin livssituasjon, slik av vi forstår hvordan stipendet kan komme til nytte for deg. 

Les mer om Kari Thrane-Steens stiftelse

Søknadsinformasjon

Se utlysingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på utlysingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Viktig melding: Denne utlysingen har utløpt / er ikke aktiv

Kontaktperson

Lagre utlysingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Flere utlysinger
Vis alle 119 aktuelle utlysinger

Fakta om Kari Thrane-Steens stiftelse