Reisestøtte

Offentlig støtteordning
Om støtteordningen

Besøksreise er et tilbud for familier der pasienten som er under behandling må oppholde seg på sykehuset i en lang periode.

Det kan søkes om midler til økonomisk reisestøtte for medlemsfamilier og det kan søkes gjennom hele året, men det er kun mulig for en familie å søke en gang pr år.

Beløpet blir utbetalt når det foreligger attestert søknadsskjema og kvitteringer for reisekostnader ved søknaden.

Les mer og last ned søknadsskjema på barnekreftforeningen.no

Aktuelle utlysninger for denne støtteordningen
Vi har ingen registrerte utlysninger for denne støtteordningen. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre støtteordninger fra Barnekreftforeningens støtteordninger
logo
Juridisk støtte

Alle medlemmer av Barnekreftforeningen får opptil to timers gratis juridisk rådgiving fra Advokatfirmaet Lippestad. Ønskes mer hjelp tilbys rabatterte priser. I særlige tilfeller vil det også være mulig å søke om utvidet gratis bistand.

Les mer på barnekreftforeningen.no

Privatpersoner
logo
Terminalstøtte

Terminalstøtte er en ekstra støtteordning til barn som er rammet av kreft og hvor det ikke lenger kan tilbys kurativ behandling. Denne støtten skal komme barnet og dets familie til gode, og kan brukes på hva som helst familien trenger og ønsker seg. Det kan eksempelvis være noe som gir barnet og familien en god opplevelse, noe som gir mer komfort, noe fint å se på eller noe hyggelig å gjøre sammen. Dette er helt opp til barnet og barnets familie.

Familien kan selv søke om terminalstøtte, eller sykepleier, lege, eller andre rundt familien kan også søke på vegne av familien.

Les mer og søk elektronisk på barnekreftforeningen.no

Privatpersoner
logo
Begravelsesstøtte

Alle Barnekreftforeningens fylkesforeninger tilbyr lokal begravelsesstøtte, som en ekstra støtte til hva det offentlige kan tilby. Familien eller andre rundt familien kan også søke på vegne av familien.

Les mer og søk elektronisk på barnekreftforeningen.no

Privatpersoner
Om Barnekreftforeningens støtteordninger

Barnekreftforeningen er til for å hjelpe barn og ungdommer med kreft og deres familier. Under fanen "Støtteordninger" finner du en oversikt over Barnekreftforeningens ordninger.