Nordkapp kommunes støtteordninger

Nordkapp kommune tilbyr sine innbyggere ulike offentlige tilskuddsordninger. Under fanen "Støtteordninger" finner du en oversikt over hva du kan søke på om du har tilknytning til Nordkapp kommune.

Les mer om Nordkapp kommunes støtteordninger
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
,,
Nordkapp - Norges nordligste kommune
Støtteordninger (2)
logo
Næringsfondet

Næringsfondet skal stimulere til fremme av næringsutvikling og bærekraftige lokalsamfunn i Nordkapp kommune. Fondet skal bidra til kompetanseheving i næringslivet.

Det kan normalt søkes opp til 100 000 kroner for prosjekter uten fysiske investeringer, og opp til 200 000 kroner for prosjekter med fysiske investeringer.

For mer informasjon, ta kontakt med kommunens næringskonsulent. Kontaktinformasjon finner du på nordkapp.kommune.no.

Bedrifter og næringsliv
logo
Kulturmidler

Nordkapp kommune lyser ut kulturmidler til lag og foreninger. 

Frivillige lag og foreninger, arrangører og enkeltpersoner som planlegger ikke-kommersiell kulturaktivitet i henhold til retningslinjene gjøres oppmerksom på at det åpnes for å søke på kulturmidler.

Søknadsfristen for kulturmidler i Nordkapp kommune varierer fra år til år. Det er derfor viktig å følge med på kommunens nettsider, eller kontakte kommunen direkte for å få informasjon om når søknadsfristen er.

Les mer og søk elektronisk på nordkapp.kommune.no

Organisasjoner og foreninger

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post