Stiftelsen Neptun Bergen

Stiftelsens formål er å bidra til å styrke det maritime miljø og engasjere seg i utviklingen av tilbud til personer og organisasjonser tilknyttet maritim virksomhet i Bergen.

Dette er en redaksjonell oppføring av legat / stipend for stipendportalen.no.

Les mer om Stiftelsen Neptun Bergen
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Bergen
Støtteordninger (1)
logo
Stiftelsen Neptun Bergen

Stiftelsens formål er å bidra til å styrke det maritime miljø og engasjere seg i utvikling av tilbud til personer og organisasjoner
tilknyttet maritim virksomhet.
 
Dette kan være støtte til prosjekter/tiltak for sektorens utbredelse, kompetanseoppbygging og andre prosjekter som kan gi ringvirkninger for virksomheter i Bergensregionen. Vi gjør oppmerksom på at stiftelsen ikke kan støtte privat kommersiell virksomhet.

Det er et mål for stiftelsen å støtte opp om samarbeid på tvers, og stiftelsen støtter som følge fortrinnsvis søknader der stiftelsen kun er inne som en av flere bidragsytere. Fremoverskuende prosjekter som kan skape engasjement og nyrekruttering til maritim sektor prioriteres.

Søknader må normalt sendes innen 01.11. via skjema du finner på neptunbergen.no for å bli behandlet i løpet av november. Alle søkere får tilbakemelding så snart styret har fattet vedtak.

Les mer og søk elektronisk på neptunbergen.no

Organisasjoner og foreninger

Aktuelle utlysinger hos Stiftelsen Neptun Bergen

S
Mer informasjon om Stiftelsen Neptun Bergen vil snart publiseres her. Du vil da få informasjon om hvem som kan søke og hvordan man sender søknad på Stiftelsen Neptun Bergen.
Ikke spesifisert Bergen

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post