Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane

Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane har til føremål å forvalte eigarskapen i eit langsiktig perspektiv, samt å dele ut allmennyttige gåver i fylket.

Les mer om Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane
Presentasjon
Her kan du bli kjent med organisasjonen, samt lese om om tilskudd og støtteordninger
Utlysing
Utlysing
Ikke spesifisert
Vestland
Støtteordninger (1)
logo
Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane

Gåvene frå Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane skal bygge opp om visjonen vår om å vere ei drivkraft for Sogn og Fjordane, og skal fremje våre verdiar; mangfald, trivsel og utvikling.

Søknadar om gåvemidlar må registrerast i vår søknadsportal, sparebankstiftinga.no

Organisasjonen du søkjer om midlar til må ha eit organisasjonsnummer (har de ikkje dette enda, kan det ordnast gratis og enkelt på brreg.no). Vi ber òg om at du legg ved eit budsjett for tiltaket du søkjer om midlar til.

Vår søknadsportal gir tilbakemeldingar i form av e-post + sms-varsling. Det tyder at du får svar på søknaden samt kvittering på utførte handlingar til e-postadressa/mobilnummeret du registrerer deg med. Når det er oppgåver du må gjere (t.d. be om utbetaling av tildelt gåve, eller registrere sluttrapport når tiltaket du har fått gåve til er gjennomført), skal dette gjerast i søknadsportalen.

Bedrifter og næringsliv
Organisasjoner og foreninger

Aktuelle utlysinger hos Sparebankstiftinga Sogn og Fjordane

S
Stiftelsen deler ut gaver av overskuddet til samfunnsnyttige tiltak.
Ikke spesifisert Vestland

Bli varslet om nye utlysinger

Ved å opprette en brukerkonto og registrere dine preferanser, vil du automatisk bli varslet når det er utlysinger som matcher din profil.

  • Ikke gå glipp av utlysinger
  • Få varsling per e-post